2020 LGS SONUÇLARINA GÖRE ÖĞRENCİLERİMİZİN %30’U MERKEZ FEN LİSELERİNE YERLEŞECEK DİLİMDE

2019-2020 Eğitim Öğretim yılı LGS sonuçları 16 Temmuz tarihinde açıklandı. Öncelikle sonuçların öğrenci ve velilerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Bu yıl LGS süreci mart ayı itibariyle pandemi nedeniyle uzaktan eğitimle tamamlandı. TÜRMAK OKULLARI olarak bu süreçte her zaman öğrencilerimizin yanında olduk. Online dersler, whatsapp gruplarından soru çözümleri, online deneme sınavları, evde deneme sınav uygulaması, danışmanlık ve rehberlik aramaları ve online veli-öğrenci katılımlı programlarla öğrencilerimizin okul ortamını evlerine getirdik. Hamdolsun ki bu özverili çalışmaların karşılığını aldık.

2020 LGS ile ilgili Millî Eğitim Bakanlığı’nın açıklamalarına bakarak oluşan tabloda okulumuzun başarısının şu şekilde ön plana çıktığı görüyoruz;

TÜRKİYE GENELİ

TÜRMAK

TÜRKÇE

TC İNKILAP

YABANCI DİL

DİN KÜLTÜRÜ

MATEMATİK

FEN BİLİMLERİ

öğrencilerimizle Türkiye ortalamalarının kat ve kat üstünde sonuçlara ulaştık.

Her yıl olduğu gibi bu yılda bireysel ve kitlesel başarıda TÜRMAK OKULLARI olarak zirvede yer almak, emeklerimizin karşılığını almak bizleri ziyadesi ile mutlu etmiştir. Öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik eder, çalışmalarından dolayı öğretmenlerimize ve idarecilerimize teşekkür ederiz.