TÜRMAK AİLESİ SABAH NAMAZINDA BULUŞTU

Özel Türmak Okulları 28.12.2019 Cumartesi günü sabah namazı  programı gerçekleştirdi.

Konuyla ilgili olarak Özel Türmak İlkokul-Ortaokul Müdürü Ümit Kemal YILMAZ  şunları ifade etti:” Türmak Okulları olarak Milli Şairimiz M.Akif Ersoy’u vefatının 83.ölüm yıl dönümde anmak için Anasınıfı, İlkokul, Ortaokul ve Anadolu Lisesi öğrencileri ile aile katılımlı sabah namazı programı gerçekleştirdik. Gerçekleştirdiğimiz programa katılım  büyüktü.

Aileleriyle gelen öğrencilerimizle birlikte  okulumuz mescidinde sabah namazını kıldıktan sonra Necmettin Erbakan Üniversitesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Caner ARABACI’nın katılımıyla M.Akif Ersoy ve Gençlik konulu seminer gerçekleştirildi. M.Akif Ersoy’un çocukluk ve gençlik yıllarına değinen ARABACI ;ERSOY’un gençliğe önem verdiğini, her zaman milli bir duruş sergilediğine, milli mücadele döneminde bile bu duruşundan vazgeçmediğini belirtti. Gerçekleştirilen seminerin ardından okulumuz yemekhanesinde çorba ikramı yapılarak programımız son buldu.

Peygamber Efendimizin dediği gibi ‘ Sabah namazının iki rekat sünneti dünya ve dünyadaki her şeyden hayırlıdır. Sabah namazını kılan kimse Allah’ın himayesindedir.’ Genç nesilleri namaz yönlendirmek ,iman dolu nesiller yetiştirmek için gençlerimizin milli, manevi ve dini değerlerimizi yaşatmak adına gerçekleştirdiğimiz  programa katılan öğrencilerimize ve ailelerine Türmak Ailesi adına teşekkür ederim.  diyerek sözlerine son verdi.

medical_care_image medical_care_image medical_care_image medical_care_image