Aileleriyle okula gelen öğrenciler ilk olarak okul giriş salonunda toplandı.Görevli öğretmenler tarafından dersliklere alınan öğrencilerin mutluluğu görülmeye değerdi. İlk kez öğrencilerini karşılayan Türmak Koleji olarak anasınıfı ve birinci sınıf, minik öğrencilerimizin heyecanlarına ve kaygılarına destek olacak etkinliklerle  güne başladık. İlk gün resimlerimizi yaptık. Sonrasında ise tanışma ve kaynaşma oyunlarımızı oynadık. Sıralarında öğrencilerimiz için balon ve sürpriz hediyeler hazırladık. Uyum haftası kapsamında okul yönetimi ve öğretmenler velilerle tek tek tanışma fırsatı buldu. Velilerimizle tanışma toplantısı ve semineri yaptık.  Öğrenci ve Velilerimize yemek ikramımızla bu güzel uyum haftasını tamamladık.