Okulöncesi ve ilkokul başlangıç gruplarımız için düzenlenen atölye çalışmalarımızda kullandığımız scamper yöntemi; çocuklara farklı düşünmeyi, problemlere alternatif çözümler üretmeyi, sezgilerini kullanmayı öğretir. Zihinsel kalıpların dışına çıkma becerisi kazandırır ve çocuğun hayal gücünü geliştirir. Akıl oyunları atölyemiz eğlenceli vakit geçirmeyi, aynı zamanda bilişsel gelişimi ve dikkat koordinasyon gelişimini destekler. Atölyemizde gerçekleşen sanat ve beceri eğitimi; çocuklarımızın küçük kas gelişimi açısından ellerini ve parmaklarını daha koordineli kullanmalarını, küçük ellerin güç ve yetenek kazanması için ince motor beceriler geliştirmesini destekleyen eğlenceli etkinliklerle tamamlandı.