Geçtiğimiz hafta, okulumuzda anlamlı bir buluşma gerçekleşti. Avustralya Uluslararası İslami Koleji’nden ( AUSTRALIAN INTERNATIONAL ISLAMIC COLLEGE) gelen bir grup öğrenci, okulumuzu ziyaret ederek çeşitli etkinlikler ve sohbetler ile öğrencilerimize misafir oldular. Bu kültürel ve eğitimsel buluşma, öğrencilerimize hem uluslararası dostluklar kurma fırsatı sağladı hem de farklı bir eğitim anlayışı hakkında bilgi edinme imkânı sundu.
    Etkinlikler kapsamında, misafir öğrenciler kendi okullarındaki deneyimlerini ve eğitim sistemlerini anlattılar. Ayrıca, öğrencilerimizle birlikte çeşitli etkinlikler yaparak hem kültürel hem de akademik konularda bilgi alışverişinde bulundular. Bu etkileşimler, iki okul arasındaki dostluğun pekişmesine katkı sağlarken, öğrencilerimiz de farklı bakış açıları kazanma fırsatı buldu.
    Ziyaret boyunca gerçekleştirilen sohbetlerde, misafir öğrenciler İslami eğitim, kültürler arası etkileşim ve küresel toplum konularında değerli bilgiler sundular. Öğrencilerimiz bu paylaşımlar sayesinde, Avustralya’daki Müslüman toplulukların eğitim sistemlerini ve yaşam tarzlarını yakından tanıma şansı yakaladılar.
    Ziyaret sonunda, her iki okul öğrencileri arasında güçlü dostluk bağları kuruldu. Türmak Koleji olarak ziyaretlerinden dolayı Avustralya Uluslararası İslami Koleji’ne ( AUSTRALIAN INTERNATIONAL ISLAMIC COLLEGE) ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.