Cumhuriyetimizin 100.yılı kapsamında Türkiye genelinde düzenlenen ‘Cumhuriyet Güvenlik ve Jandarma’ temalı resim yarışmasında dereceye girerek ödül kazanan 3-A sınıfı öğrencimiz Ali Dağlı ödülünü Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Turan Kayacılar ve Selçuklu İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Sayın Muhammed Kavak’ın ellerinden teslim aldı.
     Öğrencimiz Ali Dağlı’ya ödülünü vermek için okulumuzu ziyaret eden Milli Eğitim Müdürü Sayın Turan Kayacılar ile Selçuklu İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Sayın Muhammed Kavak, Genel Müdürümüz Sayın İlhan Yılmaz ile birlikte; 'Dilimizin Zenginlikleri Projesi' kapsamında 2A ,2B, 3A ve 4A  sınıfı öğrencilerimizin deyim ve atasözlerini somutlaştırarak daha iyi anlamaları adına gerçekleşen atasözü ve deyim maket sergisinin açılışını gerçekleştirdiler. Atasözleri ve deyimleri kendi dünyalarına göre yorumlayan öğrencilerimiz oldukça ilginç eserler ortaya koydular.

Bütün bu hazırlık aşamasında görev alan 2-A sınıf öğretmenimiz Zahide Ayşen Demir, 2-B sınıf öğretmenimiz Ahmet Pamukçu, 3-A sınıf öğretmenimiz Ayşe Aydın ve 4-A sınıf öğretmenimiz Ayşe Nur Altındağ'a ve öğrencilerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz. Ayrıca ödül alan öğrencimizi tebrik ediyor; Görsel Sanatlar öğretmenimiz Esma Tekçeli'ye, katılımlarından ötürü Milli Eğitim Müdürü Sayın Turan Kayacılar ile Selçuklu İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Sayın Muhammed Kavak'a da teşekkür ediyoruz.