Bilindiği gibi Türmak Koleji Anasınıfı sadece bilişsel değil, çocuklarımızın duygusal ve sosyal gelişimine de çok önem veriyor. Bu bağlamda bugün okulumuzda "4 Ekim Hayvanları Koruma Günü" kapsamında anasınıfı öğretmenlerimiz Gözde Akyol ve Merve Köklü öncelikle öğrencilerimize hayvanların ihtiyaçlarının karşılanması, hayvanların korunması ve hayvan sevgisine yönelik bilgilendirme yaparak farkındalık oluşturmaya çalıştılar. Bu bilgilendirmeden sonra doğaya ve hayvanlara duyarlı öğrencilerimiz  kuşlar için yemlikler yapıp bahçenin muhtelif yerlerine yemliklerini astılar. Kartonlardan öncelikle rulo yapan öğrencilerimiz, yaptıkları bu ruloyu sabitlediler ve üzerini önce balla kapladılar. Sonrasında kuş yemine batırılan rulolar, minik dostlarımız için artık hazır hale geldi. Hem eğitici hem de keyifli olan bu çalışmalar için öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.