İlkokula Veda Ortaokula Merhaba programımızda Özel Türmak İlkokulu 4. Sınıf öğrencilerimiz keyifli ve güzel duyguları bir arada yaşadılar. Öğrencilerimiz kardeşliklerini büyüten onları bir araya getiren okullarında çalışkan ve davranışlarıyla örnek bireyler olma yolunda emin adımlarla ortaokulumuza merhaba dediler. Öğrencilerimiz; orotoryo, ingilizce veda konuşmaları, okul korosu, veda hutbesi ve anlamlı mesajı, beden eğitimi temel hareketler gösterisi ve bayrak devir teslim töreniyle  programı tamamladılar. Madalyalarını Okul Müdürümüz Derviş Pınarbaşından alan öğrencilerimizin heyecanı görülmeye değerdi. İlkokula veda etmenin hüznünü ve ortaokula merhaba demenin mutluluğunu aileleri, öğretmenleri ve arkadaşlarıyla paylaşan öğrencilerimizi kutlar başarılarının hayatları boyunca devam etmesini dileriz.