Yeni Akademik Yılda Oryantasyon Heyecanı!

Merhaba Türmak Koleji Ailesi!

Yeni bir eğitim-öğretim yılının başlangıcında, okulumuza yeni katılan öğrencilerimiz için oryantasyon programımız başlıyor. Bu özel program ile öğrencilerimize okulumuzu, kadromuzu ve sunduğumuz olanakları daha yakından tanıtma fırsatı bulacağız.

Bu program kapsamında, öğrencilerimiz okulun fiziksel yapısını keşfedecek, öğretmenleriyle tanışacak ve akademik birimler hakkında bilgilendirilecekler. Ayrıca, okul kuralları, değerlerimiz, ders programları ve etkinliklerimiz hakkında detaylı bilgiler verilecek.

Oryantasyonun amacı, öğrencilerimizin yeni okul ortamlarına kolayca adapte olabilmelerini sağlamaktır. Bu programla, öğrencilerimizin akademik ve sosyal hayatlarına sağlam bir başlangıç yapmalarını hedefliyoruz.