TÜRMAK EĞİTİM - ÖĞRETİM YAKLAŞIMLARI

EĞİTİM - ÖĞRETİM YAKLAŞIMLARI

ORTAOKUL EĞİTİM ÖĞRETİM YAKLAŞIMLARI

Türmak Koleji olarak; misyonumuz doğrultusunda karakter ve akademik çalışmaları beraber yürüten, disiplin ve istikrarı başarının vazgeçilmez şartı gören, bilgi ve iletişim teknolojilerinde kalite ve yenilikçilik standartlarını yükselterek güçlü bir eğitim-öğretim programı anlayışı önceliğimizdir.

Okulumuz seçkin kadrosuyla öğrencilerimizin; sorgulayan, ilkeli, duyarlı, sağlıklı ve ahlaklı bireyler olarak yetişmesine büyük önem vermektedir. Diğer taraftan ise sosyal, kültürel, sportif, duygusal ve mana gelişimlerini destekleyen, MEB müfredatını da kapsayan geniş, dengeli, bireysel farklılıkları önceleyen, birazda zorlayıcı sarmal bir akademik eğitim öğretim programı uygulamaktadır.

Hassaten eleştirel düşünme ve problem çözme becerilerini kazandırmak, görsel ve işitsel zeka gelişimine katkı sağlamak için de eğitim programımız oyun ve etkinliklerle yapılandırılmaktadır.