Öğrenci Bilgilendirme Sistemi

TÜRMAK EĞİTİM - ÖĞRETİM YAKLAŞIMLARI

EĞİTİM - ÖĞRETİM YAKLAŞIMLARI

İLKOKUL EĞİTİM ÖĞRETİM YAKLAŞIMLARI

İlkokul Eğitim Programımız, çocukların zengin öğrenme deneyimleri aracılığıyla sağlıklı büyümelerini; sosyal ve duygusal yeterliğe sahip olmalarını, dil ve bilişsel gelişim alanlarında en üst düzeye ulaşmalarını, esas alan farklı öğrenme kuram ve modelleri sentezlemektedir.

Türmak Koleji, öğrencilerinin özellikle bireysel farklılıklarını dikkate alarak, ilgi ve istidatlarını keşfedip uygun öğrenme stillerini belirleyerek bu bağlamda aktif ve keyifli öğrenme ortamları oluşturmaktadır.

Akademik programımızın temelini MEB müfredatı oluştururken, öğrencilerimizde kazandırılması gereken değer ve beceriler oyun ve etkinlik destekli programlarıyla zenginleştirilmektedir.

Eğitim Programı  Yaklaşımlarımız

Öğrenci merkezlidir.

Öğrenme süreçlerinde esnektir.

Keşfederek öğrenme önceliklidir.

Bireysel farklılıklara uygun öğrenme stilleri ön plandadır.

Deney, gezi-gözlem, araştırma, inceleme proje tabanlı uygulanır.

Gelişen teknoloji ile uygulamalarını zenginleştirir.

Görsel ve işitsel zeka gelişimi için oyun ve sanatsal etkinlikler oluşturulur.

2024 © Türmak Koleji Tüm Hakları Saklıdır