TÜRMAK İNGİLİZCE

İNGİLİZCE

·          Konya Türmak Kolejin de Yabancı Dil programına yönelik geliştirilen İngilizce materyalleri öğrencilerimizin  makale okuma, yazma ve sunum yapma becerileri geliştirmeyi hedeflemektedir.

Anadolu Lisesi  İngilizce öğretim programımız öğrencileri akademik ortamda dili kullanmaya hazırlamaktadır.Dil sınıfında A1 düzeyinde İngilizce seviyesi ile başlayan bir öğrenciHazırlık yılı sonunda B1-B2 seviyesine ulaşır.

·         İngilizce eğitim sınıflarda genellikle FOUR SKILLS (Dört beceri) teknikleri kullanılarak uygulanmaktadadır.Öğrencilerimiz bu yöntemle aynı anda READING,WRITING,SPEAKING ,LISTENING(OKUMA-YAZMA-KONUŞMA-DİNLEME) gibi becerileri öğrenmektedir.

·         Yabancı Dil Sınıfı öğrencilerimiz araştırma becerileri kazanma hedefine yönelik Research Writing (Araştırma) dersi almaktadırlar.

·         Özel Türmak Koleji ve Oxford  arasındaki iş birliği kapsamında, 9. ve 10. Sınıf düzeylerinde Cambriedge ESOL Exams İngilizce programı uygulanmaktadır.9.ve 10. sınıf sonunda isteyen öğrencilerimiz  Cambriedge ESOL Exams sınavına girerek, İngilizce seviyelerini uluslararası tanınırlığı olan sertifika ile belgelemektedir.