TÜRMAK İNGİLİZCE

İNGİLİZCE

Okul öncesi döneminde İngilizce öğrenmenin avantajı bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Bu sebeple okul öncesi İngilizce eğitim için kritik dönemdir. Okulumuz İngilizceyi okul öncesi çocuklarımıza kolay, anlaşılır ve eğlenceli bir şekilde öğretmeyi amaçlar.

Öğrencilerimiz günlük konuşma İngilizcesinde kullanılan kelime ve deyimleri, interaktif  alıştırmalar ve oyunlarda kullanmak üzere öğrenirler.

Dolayısıyla tekerlemeler , şarkılar söylerlerken, kolayca İngilizceye dalmış olurlar ve kelimeleri de aktif olarak kullanarak eğlenceli öğrenme ortamları ile başbaşadırlar.

Temelde oyunlar yoluyla öğrendikleri İngilizce derste aldıkları bilgileri korumaya yardımcı olur. Oyunlar onların odaklanmasını ve yüksek seviyede ilgi göstermelerini sağlarken aynı zamanda çocukların kendilerini rahat hissettikleri stressiz keyifli bir ortam yaratır ve bu da spontane bir İngilizce iletişim üretilmesine yardımcı olur.

Ders içinde kullanılan yöntem ve teknikler;

·        Gösteri (Demonstration)

·        Soru-cevap

·        Drama ve rol yapma

·        Benzetim

·        İkili çalışmalar ve grup çalışmaları

·        Pandomim

·        Hikaye anlatımı (Storytelling)

·        Evaluation (Değerlendirme)

Okul öncesi İngilizce eğitiminin değerlendirmesinde tamamen dinleme ve konuşmaya dayalı araçlar kullanılmaktadır. Değerlendirmeler ayrıca gelişim karnesine işlenir.