TÜRMAK MİZAÇ TEMELLİ EĞİTİM

MİZAÇ TEMELLİ EĞİTİM

MİZAÇ MERKEZLİ EĞİTİM ( ENNEAGRAM)

Mizaç Merkezli Eğitim sürecinde her çocuğun bireysel özellikleri ve öğrenme tarzı farklıdır. Bu farklılıkların tespit edilmesi, tanımlanması ve dikkate alınması eğitim süreçlerine pozitif bir katkı sunar. Bunun için öğrencilerin kişilik tiplerini anlamak ve bireylerin benzersiz ihtiyaçlarına uygun bir öğrenme ortamı oluşturmak eğitimde kolaylaştırıcı olmaktadır. Bunun için öğrencilerin psikolojik mizaç tiplerini bilmek eğitimciler ve anne babalar için güçlü bir araçtır. Özellikle Enneagram Mizaç Merkezli Kişilik Modeli’nin okullarda ve eğitimde kullanılması, eğitimcilere, çocuklara ve ebeveynlere sayısız katkı sağlar. Biz Türmak Koleji olarak okulumuza gelen her öğrencimizin ilk olarak mizacını belirleyip ondan sonra mizaç tipine göre yaklaşımlar ve eğitim metodu sunarak öğrencinin daha iyi öğrenmesini, anlamasını ve kavramasını sağlamaktayız.